× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen Contact

Virtuele stand

Wil je ook je organisatie, product of dienst actief onder de aandacht brengen bij ruim 1.000 professionals uit de bibliotheeksector? Dat kan ook tijdens de digitale editie van het Nationale Bibliotheekcongres op 19 januari 2021. Meld je hieronder aan als virtuele standhouder en bereik jouw doelgroep!

Meer informatie over de mogelijkheden vind je in de brochure

Hoe werkt de aanmelding voor een virtuele stand?

  • Degene die het formulier invult is de 'indiener' van de stand.
  • Is de indiener van de stand ook degene die de informatie van de virtuele stand vult op het platform, en/of ook 'aanwezig' op 19 januari? Meld je dan ook aan als exposant (onderaan het formulier), zodat je gemachtigd bent om de informatie van de stand in te vullen of aan te passen. Als je niet bent aangemeld als exposant, ben je dus als indiener alleen de contactpersoon van de stand en ontvang je geen log in gegevens om de stand te kunnen beheren. 
  • Exposanten hoeven zich niet nogmaals aan te melden als deelnemer; exposanten hebben volledig toegang tot het online platform
  • Werkt het email adres van 1 van de exposanten niet of krijg je de melding dat dit email adres al bestaat? Dan is deze persoon al aangemeld als deelnemer of spreker. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 070 360 97 94 of per email: registratie@spitz.nu  
  • Na aanmelden ontvangt de indiener een bevestiging en de factuur. De exposanten ontvangen een bevestiging met een link om hun profiel aan te maken en instructies om de virtuele stand te vullen. 
     
Gegevens indiener
Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
 
Organisatie *
Functie *
 
Factuuradres
Adres *
Postcode *
Plaats *
 
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bevestig e-mailadres *
 
Details
Keuze sponsorpakket *
 
Titel / naam virtuele stand *
 
Korte kernachtige beschrijving van jouw virtuele stand *
 
Exposanten
Aantal exposanten *
 
 
 
 
* verplichte velden
 

naar boven